Stäng

Håll dig uppdaterad på badrum!

Vi vill gärna bidra med inspiration, erbjudanden, tips och råd från Inspirationsbloggen och vår nätbutik!

Du kan när som helst avanmäla dig

Rainshower från Grohe : din paus från vardagen!

 

Tvätt, matlagning och hämtning av barn; det är inte alltid så lätt att hitta tid för sig själv! Med en Rainshower från GROHE kan du unna dig att stänga ute omvärlden för en stund och bara njuta, medan kroppen omsluts av ett ljummet sommarregn…

 

 

Ensamtid. En tid som är öronmärkt dig själv. En stund där du kan stänga ute omvärlden och sätta telefonen på ljudlös. En stund som låter dig ladda batterierna och få energi till att orka med en tidvis stressig vardag. Varför inte hitta lugnet till egentid i duschen? En Rainshower från GROHE ger dig åtminstone de rätta förutsättningarna att vårda så väl kropp som själ; med strålmönster som påminner om ett stilla sommarregn mot huden, ytor som aldrig blir för varma samt material som nästan aldrig behöver rengöras. Det är vad vi kallar vardagslyx, det!

 

Duscha dig bort från vardagen!

 

Rainshower fra GROHE med XXL hodedusj

Rainshower 360 garanterar en XXL duschupplevelse!

Tillåt dig själv att koppla av och glömma alla tidskrävande göromål och plikter
– om så bara för en halvtimme. Njut av den perfekta kombinationen av läcker design och innovativ teknologi som en Rainshower från GROHE står för. och upptäck alla de praktiska funktionerna som detta duschsystemet erbjuder.

Skapa din egen komfortzon genom att välja en modell som passar just dina behov. Vanlig eller extra stor huvuddusch? Handdusch med eller utan Jet-funktion – för den där extra uppfriskande morgonduschen? Termostat med SafeStop-knapp som garanterar att temperaturen aldrig överstiger 38°C; för små, känsliga barnfingrar?

Alle valbara funktioner är utvecklade just för att du ska kunna duscha dig bort från vardagen, genom att hitta en Rainshower – modell som matchar dina behov och preferenser i så stor grad som möjligt.

 

Rainshower från GROHE
– ett smart duschsystem

 

Om målet med din duschstund är en så komfortabel upplevelse som möjligt. så är Rainshower det självklara valet för dig. Användarvänligheten med detta duschsystemet är just det som gör att vi tycker om det så mycket – det är SMART, helt enkelt! Ta TwistFree-teknologin som ett exempel. Denna ser till att duschslangen aldrig vrider sig, trots att slangen är lika flexibel och rörlig som vilken som helst duschslang.  Smart, eller hur? Eller TurboStat, som får vattnet att nå önskad temperatur på bråkdelen av en sekund – och håller det stabilt under hela duschen! För att inte nämna SpeedClean; en silikonyta som håller duschhuvudet fritt från kalkavlagringar. Eller EcoJoy-teknologin, som reducerar vattenförbruket med upp til 50%, utat att det går ut över duschens strålkvalitet. Smart och ekonomiskt!

 

Rainshower fra GROHE med SmartcontrolVi har tidigare skrivit om så kallade 3D-duschar på våran norska systersida; GROHE’s innovativa tryckknapp-teknologi som står för Tryck, Vrid, Duscha på tyska (Drücken, Drehen, Duschen). Systemet har fått namnet SmartControl, och är tveklöst ett av de smartaste på marknaden.

Välj strålmönstret du känner för; förfriskande eller avslappnande? Stimulerande eller lugnande? Njut av en konstant stabil och perfekt temperatur, och välj precis den vattenmängden du känner för.

Alla val styrs med hjälp av tre knappar på termostaten; tryck för att skruva av och på vattnet, och vrid för att justera mängd och temperatur. Dessutom memorerar SmartControl-termostaten dina inställningar, så att du kan spara både vatten och tid när du duschar.

 

 

Kolla in aktuella erbjudanden på Rainshower från GROHE med SmartControl-system här!

 

Vilken Rainshower ska du välja?

 

På vvsklippet.se finns en mängd kombinationer, paketlösningar och tillbehör i Rainshower-serien – som vanligt med gratis frakt och lågprisgaranti. Se de aktuella erbjudandena på denna sidan. Vilken modell som passar dig bäst, beror både på personliga preferenser och interiörmässiga förutsättningar som plats, placering av rörsystem samt stiluttryck i badrummet. Som tur är finns Rainshower-serien i en rad olika utföranden och med alla möjliga kombinationer av funktioner – så vi kan mer eller mindre garantera att du hittar något som passar dig och ditt badrum. Ett smart tips är att använda sökfunktionen längst upp i höger hörn på vvsklippet.se, så blir det ännu enklare att hitta rätt modell, funktion och/eller stil!

Rainshower från GROHE